Pioneer

Pioneer

 

 

 

 

 

 

 

 

Visa Waze-navigeringen på din Pioneer-pekskärm

Waze är en social GPS-/navigeringsapp som erbjuder kartor, information om trafik och annat i realtid. Du kommer åt appen på den stora skärmen på Pioneers kompatibla multimediaenheter i AVH-Z-serien. Den nya AVH-Z-serien med multimediaenheter överför den otroligt populära Waze-funktionen till bilens instrumentbräda, så att det är lättare att se kartor och vägbeskrivningar.

Aktiv subwoofer som fått utmärkelsen EISA Award

Att tillverka en subwoofer som får hela bilen att skaka är enkelt. Att däremot få den att återge din musik rent och naturtroget är en svår konst, en konst som dock bemästras av Pioneer. Att denna aktiva subwoofer kan leverera ett sådant ljud från sin ultratunna låda (endast 97 mm hög) är imponerande och innebär att den tar upp minimalt med utrymme i bagageutrymmet. Det hela är möjligt tack vare enhetens två 6,5-tumshögtalare i kombination med en Klass D-förstärkare med Digital Bass Control. Bland klangfärgslägena märks bland annat den djupa basen i läget ”Deep” för modern musik och det naturtroget klara läget ”Dynamic” för jazz och klassiskt.

Vi introducerar nu Pioneers avancerade fjärrkontrollapp

Genom att använda pekskärmen på din smartphone som en avancerad och lättanvänd fjärrkontroll kan du med hjälp av appen få ut så mycket som möjligt av ditt Pioneer-system. Du kan kostnadsfritt ladda ner Pioneers ARC-app för din iPhone- eller Android-smartphone.

Anpassad till din bil

Hitta den perfekta Pioneer-produkten för din bil. Prova vårt nya lättanvända verktyg för att komma fram till vilka Pioneer-produkter som passar din bil. Ange bara bilens märke, modell och modellår så visas allt du behöver automatiskt. De komponenter som behövs för installationen omfattas också av sökningen.

Läs mer