Hem » Fordonsprodukter varumärken » Pioneer » Bilkamera (Dashcams) » 2-kanals (fram och bak) bilkamera, full HD, 27,5 fps.

2-kanals (fram och bak) bilkamera, full HD, 27,5 fps.

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Artnr: VREC-DZ700DC

Beskrivning

2-kanals (fram och bak) bilkamera, full HD, 27,5 fps. Vidvinkel på 160°. Hög känslighet tack vare en SONY ”STARVIS”-sensor, fram och bak. Den har även GPS, Wi-Fi, nattläge, parkeringsläge, säkerhetsläge dygnet runt (kabeldragningspaket medföljer i kartongen) och ett microSD-kort på 16 GB medföljer.

Ett extra öga på vägarna.

Installera en bilkamera från Pioneer för att få sinnesro genom att skydda dig från bedrägliga försäkringsanspråk då du kan använda inspelningarna vid en eventuell incident och på så sätt snabbt och enkelt identifiera vem som har gjort fel. I vissa länder kan en bilkamera till och med sänka försäkringspremien*.

Pioneers VREC-DZ700DC är en 2-kanals bilkamera med full HD och hög prestanda som består av en främre kamera med en 2 tum stor LCD-skärm som monteras direkt på insidan av vindrutan och en kompakt bakre kamera som monteras på insidan av bakrutan. Den främre kameran har en vidvinkel på 160°, så att du kan spela in sådant andra kameror missar.

En annan praktisk funktion är Pioneers nattläge. VREC-DZ700DC spelar in med hög känslighet, (WDR-kamera fram, WDR- och HDR-kamera bak) och använder en SONY ”STARVIS”-sensor i både den främre och bakre kameran som kontinuerligt justerar bildkvaliteten för att spela in med bästa möjliga kvalitet, även på natten.

Du behöver inte längre oroa dig för att komma tillbaka till en parkerad bil med skador och inte kunna ta reda på vad som har hänt. Pioneers VREC-DZ700DC har Pioneers parkeringsläge, en funktion som håller koll när du inte sitter i bilen. Med parkeringsläget kan incidenter spelas in även när bilen står parkerad, så att området både framför och bakom bilen är skyddat även när du inte har den inom synhåll. Om batteriet i bilkameran tar slut har VREC-DZ700DC även Pioneers unika säkerhetsläge. Detta innebär att den skyddar bilen dygnet runt, året om ifall rörelser upptäcks, tack vare det medföljande kabeldragningspaketet som ger permanent strömförsörjning/kabelanslutning.

VREC-DZ700DC har även GPS och inbyggd Wi-Fi som är utformad så att du kan ansluta din smartphone via Pioneers exklusiva app ”Dash Camera Interface”. Titta på inspelade videor eller konfigurera bilkameran på skärmen på en kompatibel iPhone eller Android™-smartphone.

Ett microSD-kort på 16 GB medföljer VREC-DZ700DC.

*Landsspecifikt. Kontrollera detta med ditt lokala försäkringsbolag.

 

https://www.pioneer-car.eu/se/sv/products/vrec-dz700dc

Specifikationer

Artnr: VREC-DZ700DC
Dokument (1)

Omdöme

Lämna ett omdöme
Omdöme (0)

Dela

Blogga om
Andra varor från samma varugrupp
 • OBS: Lånas ut vid köp av full uppsättning kameror till demostället
  Art nr. 20-VRECDISPLAY-E
 • 1-kanals (fram) bilkamera, ultrakompakt design, full HD, 27,5 fps. Vidvinkel ...
  Art nr. VREC-DH200
 • 1-kanals (fram) bilkamera, full HD, 27,5 fps. Vidvinkel på 160°. Hög känsligh...
  Art nr. VREC-DZ600
 • Med hjälp av Pioneers polariserade filter, AD-PLF100, kan du minimera reflekt...
  Art nr. AD-PLF100