Hem » » Pioneer FH-S720BT

Pioneer FH-S720BT

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Artnr: FH-S720BT
Lagerstatus: 11+
Rek kundpris (inkl moms) 2395 SEK /st

Beskrivning

Både Bluetooth och smartphone-anslutning.

Den här 2-DIN Bluetooth-receivern sätter nya standarder vad gäller ljudprestanda och anslutningsmöjligheter. Ändå är den lätt att använda och kontrollera.

Bluetooth-anslutning gör det möjligt för säkra och praktiska handsfree-samtal, liksom trådlös strömning av musik från din smartphone. Tack vare Pioneers unika Advanced Sound Retriever-teknik är ljudkvaliteten så nära den ursprungliga inspelningen som möjligt. Du kan även ansluta två smartphones via Bluetooth samtidigt.

Smartphone-användare kan helt enkelt ansluta sin iPhone eller Android-smartphone trådlöst (via Bluetooth) och säkert lyssna på Spotify (både för användare av gratisversionen och Premium) eller använda Pioneer Smart Sync-appen, som låter dig ta din smartphone till en helt ny nivå.

Men missta dig inte – FH-S720BT är ett riktigt exklusivt ljudsystem för bilen. Det läser FLAC-filer och är utrustat med en 13-bands grafisk equalizer och fyra inbyggda MOSFET 50 W förstärkare. Dessutom kan man ansluta andra komponenter, som högtalare, subwoofers och förstärkare, via de tre RCA-kontakterna, för ännu större mångsidighet.

Specifikationer

Artnr: FH-S720BT
Lagerstatus: 11+

Dokument (1)

Omdöme

Lämna ett omdöme

J4EG
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

  • DEH-80PRS - Förstklassig CD-tuner i referensserien med två USB-portar, Auto E...
    11+
    Art nr. DEH-80PRS
  • 1-DIN CD-tuner med RDS-tuner, grön belysning, USB och Aux-In.
    Ej i lager
    Art nr. DEH-S120UBG